İnstagram'da K Ne Demek?

İnstagram uygulaması üzerinde kullanıcıların takipçi sayılarının yanında K ve M olmak üzere iki farklı harf sembolü yer almaktadır. K ve M harflerinin İngilizce dilinde temsil ettiği anlamlar bulunmaktadır. İnstagram'da k ne demek diye soran kullanıcılar için, bu sembolün İngilizcede bin rakamını temsil ettiğini görüyoruz. Örnek olarak bir kullanıcının takipçi sayısının yanında yer alan 20K şeklinde bir ifade varsa, bu kişinin takipçi sayısının 20 bin olduğu anlamına gelmektedir. Instagram'da tüm içerikler uluslararası dilde kullanıldığı için, bu açıdan bu sembolü de tüm dillerde 'K' şeklinde olarak görebilmekteyiz.


İnstagram'da ''M'' Ne Demek?
Instagram'da kullanıcıların takipçi sayılarının yanında yer alan K sembolünün dışında bir de M sembolü bulunmaktadır. Buradaki M sembolü de milyon anlamına gelmektedir. Yani aynı şekilde bir kişinin takipçi sayısını 2M olarak görüyorsanız, bu kişinin 2 milyon takipçi sayısında olduğu anlamına geliyor. Bu sembolü de genellikle ünlü kişilerin ve ünlü sayfaların takipçi sayısında görebilirsiniz.


İnstagram'da Nasıl Takipçi Arttırılır?
Instagram takipçi sayınızın en kötü K olarak görünmesini istiyorsanız, bu konuda takipçi kazanabilmenin bazı yollarından bahsedilebilir. Öncelikle daha basit ve genel geçer yollardan bahsedecek olursak, gönderilerinize etiket kullanmanın önemine değinebiliriz. Gönderilere bol miktarda etiket kullandığınız zaman, aynı etiketi kullanan herkesin sizi görmesini sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde paylaştığınız fotoğraflarda konumunuzu da paylaşarak gönderilerinizin görülme sıklığını yükseltebilirsiniz.
Instagram'da takipçi kazanabilmeniz için öncelikle kullanıcıların sizi farkına varması yani hesabınızı bilmeleri gerekiyor. Bunu sağlamanın en etkili yolu da diğer sosyal medya platformlarınızda Instagram profilinizi paylaşmak olacaktır. Bu sayede profilinizin tanınmışlık düzeyi de artacaktır.
Bu tarz etkileşimlerin yanı sıra İnstagram takipçi satın alma mobil ödeme ile takipçi ve beğeni sayılarınızı yükseltebilirsiniz.
Kısa sürede kolayca sosyal medyada takipçi sayısı artırmak daha bilinen bir kullanıcı olmak için bu anlamda hizmet veren firmalardan biri olan İnstakib ile birkaç gün içinde isteğiniz doğrultusunda binlerce takipçi sayısı hesabınıza sağlanabilmektedir. Instakib ile gerçek kullanıcıların olduğu bu liste sayesinde her gün takipçi sayınız olduğundan çok daha büyük sayılara ulaşabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?