Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

Günümüzde bir çok kullanıcı tarafından kullanılan fotoğraf ve vide paylaşım platformu Instagram geçtiğimiz aylarda yeni özelliği olan Instagram Canlı Yayın özelliğini duyurmuştur.Instagram'da canlı yayının kullanımının beraberiyle kullanıcılar tarafından birçok sorun ile karşılanmıştır.

Instagram'da takip ettiğiniz kullanıcıların oranı yüksek olduğu taktirde her canlı yayın açan takipçinizin hemen ardından telefonunuza "Serhat şu anda canlı yayında" gibi bildirimler gelmektedir. Kullanıcılar tarafında sıkça olarak şikayet edilen bu durumu aşağıdaki yöntemlerle beraber bildirimlerin gelmesini durdurabilirsiniz.
Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?
Takip etmiş olduğunuz kullanıcıların canlı yayın esnasında telefonunuza bildirim gelmesiniden sıkılmış iseniz Instagram'ın bildirim ayarları kısmından tercihlerinizi dilediğiniz gibi yapabilmeniz mümkündür.
  • Instagram uygulaması üzerinden profilinize giriş yapınız.
  • Ekranın sağ üst kısmında bulunan üç nokta (Seçenekler) ikonuna tıklayınız.
  • Ardından ekrandaki Ayarlar sekmesini altında bulunan "Anında İleti Bildirimleri" sekmesine tıklayınız.
  • Anında İleti Bildirimleri sekmesindeki Canlı Videolar butonunudaki Açık-Kapalı seçeneğini Kapalı olarak işaretleyiniz.
  • Bu yöntemle beraber Instagram Canlı Yayın Bildirimlerini kapatabilirsiniz.
  • Tekrar olarak aktif hale getirmeniz için aynı adımları izleyerek Canlı Videolar seçeneğini Açık olarak seçmeniz yeterli olucaktır.

  • Not: Anında ilet bildirimleri altından yeni bildirimi kapatma. takip isteği kabul bildirimlerini, fotoğraf etiketleme bildirimlerini ve ilk gönderilen hikaye bildirimi gibi bir çok bildirimi kapatabilir veya aktif hale getirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?