Instagram'da Yorum Engeli Nasıl Kaldırılır

Günümüzde en sık kullanılan sosyal medya platformu Instagram'da birçok kullanıcın takip etme engeli, beğeni engeli, ve yorum engeli ile karşılaştığı görülmektedir. Bu sorunun nedenin bir çok kullanıcın Instagram'ın koymuş olduğu limitleri geçmesinden kaynaklanmaktadır. 
Bu 

engelleme sonucu herhangi bir kullanıcıya yorum yapamazsınız.Peki Instagram 
yorum engeli nasıl kaldırılır?
Bu durumda yapmanız gereken ilk önce hesabınızın Instagram mail onayı yapılmamış ise Instagram mail onayını yapınız. Instagramın saatlik işlem limitleri vardır ve hesabınızın aşırı kullanılması sonucu engellenirsiniz hatta hesabınız bu nedenle kapanabilir. Instagram'ın yapmış olduğu engel süresi 24 saattir.

24 saat süre zarfından sonra tekrar yorum işleminizi yapabilirsiniz.Instagram hesabınızın spamda iken bu süre zaafında 
kimseyi takip edemezsiniz ve kimsede sizi takip edemez. 

Instagram Yorum Engeli Nasıl Kalkar?

Instagram uygulamasında aşırı derecede birçok gönderiye yorum yapıyorsanız ve üstelik aynı yorumları tekrarlıyorsanız bu durum karşısında Instagram yönetimi tarafından bir süre boyunca ceza alırsınız.

Bu süre tamamen sizin yapmış olduğunuz davranışa göre değişmektedir, yapmış olduğunuz yorumlarda herhangi bir küfür, nefret söylemi içeriyor ve birçok kişi tarafından şikayet edilmişseniz bu engelinin kalması neredeyse 1-2 haftayıda bulabilmektedir. Ancak sürekli farklı yorumlar yaptıysanız ve yorumlarınızda herhangi bir illegallik yok ise ve hiçbir hakaret içermiyor ise bu durum kısa süre içerisinde düzelir.

Instagram yorum engelinin süresi tamamen yapmış olduğunuz davranışlara göre değişmektedir, sizlerin davranışlarında herhangi bir sorun yok ise 
yorum engeli en kısa süre içerisinde 1-2 saat içerisinde veya 6-7 saat içerisinde sistem tarafından otomatik olarak kaldırılır. Bu durum kimi zaman 24 saati de bulabilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?