İnstagram Fenomeni Olmanın Yolları

İnstagram Fenomeni Olmak
Sosyal Medya platformu İnstagram üzerinde binlerce insanın takip ettiği bir fenomen haline gelmek için  biraz zaman ve emek isteyen bir iş olduğunu söylemekte fayda vardır. Instagram'da takipçi sayınızın sürekli olarak artması ve insanlara farklı paylaşımlar sunabiliyorsanız işinizin daha da kolay olacağını söyleyebiliriz. Bu etapta ilk olarak kendinize kolay ve şık bir instagram kullanıcı adı bulmanız gerekiyor.
İnsanlar sizleri aradıklarında kolay bir şekilde bulabilmeliler. Sonrasında hesabınız için bir tema seçin. Bu hesap üzerinden insanlarla ne paylaşacaksınız. Kendi videolarınız olabilir, fotoğraflar olabilir, dekorasyon ya da manzara resimleri üzerine olabilir. Bu kısım tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış bir alan.

İnstagram Fenomeni Olmanın Kolay Yolları
Hesabınızın sürekli olarak sıkça takip edilmesini ve güzel bir etkileşim almasını istiyorsanız diğer fenomenlerin izledikleri yolları izleyebilirsiniz. Ancak bunu yaparken taklit durumuna düşmekten kaçınınız. Paylaştığınız her fotoğraf veya videonun kendinize özgü olmasına dikkat ediniz. İnsanların sizleri diğer fenomenlerle karşılaştırma hatasına düşmesinlerine izin vermeyiniz. Bir fotoğrafı yayınlamadan önce fotoğraf üzerinde oynama yapabilirsiniz. Bunu yaparken instagram'ın filtrelerini kullanabilirsiniz. Paylaştığınız videoları ve fotoğrafları konu ile ilgili olarak doğru hashtegleri kullanmaya da özen gösteriniz.
Takipçileriniz İle Bağlantı Kurmaktan Çekinmeyin
Sizi takip eden insanlar her paylaşımınıza binlerce yorum ve beğeni bırakacaklar. Bu yorumların bir kısmı olumsuz bir kısmı ise olumlu olacaktır. Sert şekilde eleştirilmekten çekinmeyin. Hatta insanların sizleri daha çok izlemesini ve merak etmesini sağlayacak paylaşımlar yapmaya devam edin. Sizi eleştiren yorumlar sayesinde başka takipçiler kazanacağınızı da unutmayın. Takipçilerinizin istekleri doğrultusunda zaman zaman farklı türden paylaşımlar da yapabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?