Instagram'da Ürün Satışı Yaparken İçin Bilmeniz Gerekenler

 Merhaba arkadaşlar bügün sizlerle Instagram'da ürün satışı hakkında bazı bilgiler vermeye çalışacağım.

Sosyal Medya platformu Instagram bireysel olarak paylaşım yapmak için oldukça ilgi çekici bir uygulamadır. Ancak işin diğer bir konusu ticaret siteleri için ürün satışı konusunda da oldukça faydalı. Instagram'da size ait olan kurumların reklamını yapabilir ve ürün satışılarınızı da Instagram sayesinde yükseltebilirsiniz. Lakin Instagram'da ürün satışı nasıl yapılır ve  nelere dikkat etmeniz gerekiyor. Bu konular hakkında size yardımcı olmak isterim.



İnstagram’da Ürün Satışı Yapmak İçin Bilmeniz Gerekenler


 Instagram'da ürün sergilemeye geçmeden önce kullanıcılarınızın ilgisini nelerin çekebileceğini araştırın. Bunu da rakiplerinizi inceleyerek yapabilirsiniz.

Siz onların dışında farklı bir yapıda ilerlediğinizde mutlaka sonuca ulaşırsınız. Instagram’ da satılan ürünlerin güzellik ve de moda ürünleri kategorisine girdiğini bilmelisiniz. yani yeni bir şeyler sunduğunuz da bu kategoriden takipçi toplamak daha faydalı olacaktır.

Instagram’da Rakiplerinizin analizini çok iyi yapmalısınız. Büyük butikleri incelemeniz iyi olacaktır. Rakiplerinizin ne sattıklarına ve nasıl satış yaptıklarını gözden geçirmeniz gerekiyor. Onların uyguladığı taktikleri yapın. Ancak kendinize ait olan konularda mutlaka olsun aksi takdirde taklit olursunuz.


Evet arkadaşlar bugün sizlere Instagram'da ürün satışı hakkında bahsetmeye çalıştım.


Umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.



Bir sonraki makalemde görüşmek dileğiyle...

Hoşçakalın 😊

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagramda Ağır Çekim Video Paylaşımı

İnstagram'dan Kız Tavlama Teknikleri

Instagram'da Hikayeye Bakanlar Neye Göre Sıralanır ?